DRIVE business eventprogrammet for 2020 kan du se i oversigt se her. Vi er klar til et nyt årti med netværket, og samtidig præsenterer vi en række nye tiltag i DRIVE business Version 2.0., der er udviklet sammen med medlemmer af netværket.

Året byder på en spændende række unikke events, business foredrag, virksomhedsbesøg, ture og rejser. Så glæd dig til endnu et nyt spændende DRIVE business år!

Vil du høre nærmere om mulighederne, er du velkommen til at kontakte mig på drive@drivebusiness.dk 

 

april 2020

Forårsstart om BESTYRELSE i Vejle GC

17. april 2020, kl. 8:30 til 17:00

En spændende formiddag om bestyrelse, belyst fra forskellige sider. Vi skal høre om værdien af en bestyrelse og hvordan man arbejder og prioriterer i en bestyrelse. Desuden er der bud på, hvordan man uddanner sig til blive en del af en bestyrelse. Der vil være deltagelse af ekstern(e) inspiratorer. Glæd dig også til at spille Vejle Golf Clubs bane, der lægger bane til vores forårsstart.

Læs mere Tilmeld

Forårsrejse til Praia D'el Rey, Portugal

24. april, kl. 4:30 til 28. april, kl. 22:45

Glæd dig til forårets fantastiske netværksrejse til det skønne Praia D'el Rey, der ligger lidt nord for Lissabon, Portugal. Her skal vi også spille den nye superbane, West Cliffs, der er en rigtig links bane lige ud til Atlanterhavet!  Tag med og vær med til at udvikle dine netværksrelationer i de skønneste omgivelser på Marriott hotellet, der også byder på wellness og flere skønne restauranter.  …

Læs mere Tilmeld
maj 2020

2 dage på topanlæg i Kerteminde: GREAT NORTHERN

5. maj, kl. 9:00 til 6. maj, kl. 16:00

Forårsturen går til topanlægget i Danmark, GREAT NORTHERN!

Læs mere Tilmeld
august 2020

Sommerrejse til England

12. august, kl. 6:00 til 15. august, kl. 18:00

Tag med på denne fantastiske sommerrejse til Southport i England.

Læs mere Tilmeld

Bæredygtighed & DRIVE Ryder Cup 2020

23. august, kl. 10:00 til 25. august, kl. 15:00

Glæd dig til årets DRIVE Ryder Cup 2020 på Samsø - øen der også er kendt for bæredygtighed, som vi skal høre meget mere om på turen. Bl.a. vil en af verdens mest indflydelsesrige inden for bæredygtighed, Søren Hermansen, fortælle lidt om, hvordan Samsø har fået en førerrolle inden for bæredygtighed i Danmark - og i verden.

Læs mere Tilmeld