DRIVE business eventprogrammet for 2020 er efter et forår med ændringer i fht. corona nu blevet revideret, og du kan i oversigt se det reviderede program her

Året byder på en spændende række unikke events, business foredrag, virksomhedsbesøg, ture og en rejse. Nu endnu mere komprimeret så der en masse spændende og interessante events i vente her i sommeren og efteråret!

Vil du høre nærmere om mulighederne, er du velkommen til at kontakte mig på drive@drivebusiness.dk 

 

august 2020

Om BESTYRELSE og spil i Vejle GC

13. august 2020, kl. 8:30 til 17:00

En spændende formiddag om bestyrelse, belyst fra forskellige sider. Vi skal høre om værdien af en bestyrelse og hvordan man arbejder og prioriterer i en bestyrelse. Desuden er der bud på, hvordan man uddanner sig til blive en del af en bestyrelse. Der vil være deltagelse af ekstern(e) inspiratorer. Glæd dig også til at spille Vejle Golf Clubs bane, der lægger bane til denne start på efteråret.

Læs mere Tilmeld

Bæredygtighed & DRIVE Ryder Cup 2020

23. august, kl. 10:00 til 25. august, kl. 15:00

Glæd dig til årets DRIVE Ryder Cup 2020 på Samsø - øen der også er kendt for bæredygtighed, som vi skal høre meget mere om på turen. Bl.a. vil en af verdens mest indflydelsesrige inden for bæredygtighed, Søren Hermansen, fortælle lidt om, hvordan Samsø har fået en førerrolle inden for bæredygtighed i Danmark - og i verden.

Læs mere Tilmeld
september 2020

2 dage på topanlæg i Kerteminde: GREAT NORTHERN

22. september, kl. 9:00 til 23. september, kl. 16:00

Turen til topanlægget i Danmark, GREAT NORTHERN var planlagt til foråret - men er nu muligt at gennemføre til september.  Tag med på denne unikke tur til Danmarks bedste golfanlæg - der bl.a. også byder på et underholdende indlæg fra Thomas Søby, der har været Danmarks eneste "caddie on tour" igennem de seneste år. Han har en del sjove og anderledes historier - om nogle af stjernerne på Europa Tou…

Læs mere Tilmeld
oktober 2020

DRIVE business Open 2020 & Universal Robots

2. oktober 2020, kl. 8:30 til 17:00

Tag med til årets DRIVE business Open 2020, hvor vi starter med et spændende virksomhedsbesøg hos Universal Robots i Odense, en af landets førende virksomheder inden for robotteknologi.  En dag hvor også gæster, mulige nye medlemmer af DRIVE business, er velkomne.

Læs mere Tilmeld

Efterårsrejse til La Finca, Spanien

22. oktober, kl. 6:00 til 25. oktober, kl. 18:00

Tag med på denne fantastiske efterårsrejse til La Finca, Spanien. Program for rejsen følger.

Læs mere Tilmeld
november 2020

Virksomhedsbesøg & madlavning med Timm Vladimir

20. november 2020, kl. 14:00 til 21:00

I indbydes til hele 2 virksomhedsbesøg denne dag. Vi starter med at besøge det nye eksklusive hovedsæde for BS Invest (Bagger-Sørensen), der i 2019 modtog Well-Done prisen af Businessvejle og har været en af de førende i Vejle mht. at skabe vækst og udvikling - igennem de senere år specielt via Dandy Business Park. Efter det går turen videre til Food Innovation House, der netop er en del af Dandy …

Læs mere Tilmeld
december 2020

DRIVE Julefrokost 2020

12. december, kl. 14:00 til 13. december, kl. 11:00

Glæd dig til årets hyggelige julefrokost i DRIVE business, der som altid er med partnere.  Vi mødes om eftermiddagen til en let aktivitet, inden det om aftenen står på julefrokost. Her skal vi som tidligere år kåre Årets Golfer 2020 og Årets DRIVER.  Der er som altid mulighed for overnatning til attraktive priser for alle, der har lyst til det.  Nærmere informationer med flere detaljer følger.

Læs mere Tilmeld