DRIVE business eventprogrammet for 2021 finder du her på siden. Der tages i programmet naturligvis forbehold for udviklingen i corona det kommende år, men vi har i 2020 heldigvis været i stand til at gennemføre programmet i det store hele. Specielt mht. rejseprogrammet kan det dog blive justeret undervejs det kommende år.

Du kan tilmelde dig de kommende events her på siden og se programmet for 2021 i oversigt HER.

2021 byder også på en spændende række unikke events, business foredrag, virksomhedsbesøg, ture og rejser, alle med en god kombination af business og golfoplevelser. 

Vil du høre nærmere om mulighederne, er du velkommen til at kontakte mig på drive@drivebusiness.dk 

marts 2021

VB-OB superligakamp, VIP Event

7. marts 2021, kl. 16:00 til 23:00

Tag med og oplev en superligakamp hos en af vores medlemmer, Vejle Boldklub. Vi byder på kampen og traditionsopgøret, VB-OB og forhåbentligt et fuldt stadion - hvis coronaen har sluppet sit tag i det danske samfund. Vi byder på en VIP event på stadion, hvor vi også får lejlighed til at hilse på flere ledere fra VB.

Læs mere Tilmeld

Forårsstart på Lübker - med networking

25. marts 2021, kl. 9:00 til 19:30

Det bliver en fantastisk start på sæsonen på den super skønne Lübker Golf Resort. Dagen byder på hele 3 x 9 huller med en pause mellem hver sløjfe med 9 huller. Så der bliver masser af tid til at networke på denne dag - samtidig med at vi får lejlighed til at opleve alle de fantastiske 27 huller på Lübker Golf Resort.  Velkommen til en fantastisk dag på Djursland!

Læs mere Tilmeld
april 2021

Forårsrejse til Sydfrankrig

14. april, kl. 8:00 til 17. april, kl. 22:00

Tag med på denne forårsrejse til det sydlige Frankrig. Her skal vi bo på det skønne Royal Mougins Golf Resort, der ligger lidt oppe i bjergene kun en kort kørsel fra lufthavnen i Nice.  Her skal vi spille to fantastiske golfbaner i allerhøjeste kvalitet, vores "egen" bane på Royal Mougins og Terre Blanche Hotel Golf Spa Resort, der kun ligger ca. 1/2 time fra vores hotel. De er begge nogle af Fran…

Læs mere Tilmeld

Downunder i Sønderjylland...

22. april 2021, kl. 9:00 til 18:00

Vi mødes på en af Sønderjyllands absolutte topbaner, Sønderjyllands Golfklub og spiller en runde på banen, der minder lidt om andre topbaner som Silkeborg og Holstebro.  Efter runden byder et af vores gode medlemmer inden for til tapas og vinsmagning i deres hyggelige omgivelser i Downunder Wines lidt uden for Aabenraa. Og kender jeg Steen vel, er han også klar med en række gode tilbud, så du kan …

Læs mere Tilmeld
maj 2021

2 dage med eksklusive biler & forkælelse

6. maj, kl. 9:00 til 7. maj, kl. 16:00

Vi mødes hos det eksklusive bilhus My Garage i Vejle... Glæd dig til to dage med eksklusive biler, forkælelse og to runder golf på lokale perler i henh. Juelsminde og Hedensted - og overnatning i det skønne Hotel Vejlefjord.

Læs mere Tilmeld

Moesgaard delight!

27. maj 2021, kl. 9:00 til 17:00

Vi besøger denne gang en af vores medlemmer og oplever det spændende Moesgaard Museum. Her vil René vise rundt, og vi hører både om en spændende business case og ser den aktuelle udstilling på museet.  Kun et golfslag fra Moesgaard Museum ligger Aarhus Golf Club, og her spiller vi banen efter en god frokost. Vi afslutter i det skønne klubhus med en forfriskning og overrækkelse af præmier for dagen…

Læs mere Tilmeld
juni 2021

Sommertur til 2 topbaner i Holstebro

10. juni, kl. 9:00 til 11. juni, kl. 16:00

Vi skal på sommertur til Holstebro og spille to fantastiske baner. Først Storåbanen og efterfølgende Park-banen i Holstebro, absolut to af Danmarks bedste golfbaner. Vi overnatter i det skønne Hotel Royal og skal bl.a. nyde en skøn middag i Restaurant . Turen byder også på et virksomhedsbesøg hos en af de spændende virksomheder i Holstebro-området. Glæd dig til en hyggelig sommertur med dine kolle…

Læs mere Tilmeld
august 2021

Sommerrunde og -middag i Esbjerg

20. august 2021, kl. 9:00 til 21:00

Vi skal en tur til det vestjyske og besøger denne gang Breinholgård Golfklub. Her venter en fantastisk bane. Efter runden skal vi nyde en skøn sommermiddag i dejlige omgivelser, som indtil videre skal foregår på en hemmelig restaurant.  Partnere er velkomne til at deltage i både golfrunde og sommermiddagen.  Nærmere informationer følger om denne event.

Læs mere Tilmeld
september 2021

Ryder Cup tur til toppen af Danmark: SKAGEN

5. september, kl. 10:30 til 7. september, kl. 16:00

Det bliver en enestående tur til Skagen til årets DRIVE Ryder Cup 2021 og det legendariske Ruths Hotel.  Turen byder på 3  golfrunder på den skønne golfbane i Hvide Klit, og vi hører bl.a. også om turismen i Skagen, der har boomet de senere år.  Vi får naturligvis også lejlighed til at nyde skønne friske specialiteter undervejs på vores tur til Skagen. Er et absolut must at deltage i her i 2021!

Læs mere Tilmeld

Historien om Arkil og Royal Oak Golf Club

24. september 2021, kl. 9:00 til 17:00

Vi besøger Royal Oak og hører historien om Arkil virksomheden og brdr. Arkil, der også har overtaget golfklubben i Jels.

Læs mere Tilmeld
oktober 2021

DRIVE business Open 2021 & besøg Cobra Puma

13. oktober 2021, kl. 9:00 til 20:30

Tag med til årets DRIVE business Open 2021 på den dejlige Ry bane.   En dag hvor også gæster, mulige nye medlemmer af DRIVE business, er velkomne.  Vi afslutter dagen med besøg, indkøb og middag hos en af vores mange-årige partnere, Cobra Puma Golf i Skanderborg.

Læs mere Tilmeld

Efterårsrejse til La Finca Golf Resort

29. oktober, kl. 6:00 til 1. november, kl. 22:00

Tag med på denne fantastiske efterårsrejse til La Finca Golf Resort, lidt syd for Alicante i Spanien. Program og flere deltaljer for rejsen følger.

Læs mere Tilmeld
december 2021

DRIVE Julefrokost 2021

11. december, kl. 14:00 til 12. december, kl. 1:00

Glæd dig til årets hyggelige julefrokost i DRIVE business, der som altid er med partnere. Vi mødes som vanligt om eftermiddagen til en let aktivitet, inden det om aftenen står på julefrokost. Her skal vi som tidligere år kåre Årets Golfer og Årets DRIVER for 2021.  Der er som altid mulighed for overnatning i nærheden til attraktive priser for alle, der har lyst til det.  Nærmere informationer med …

Læs mere Tilmeld