DRIVE business eventprogrammet for 2020 kan du se i oversigt se her. Vi er klar til et nyt årti med netværket, og samtidig præsenterer vi en række nye tiltag i DRIVE business Version 2.0., der er udviklet sammen med medlemmer af netværket.

Året byder på en spændende række unikke events, business foredrag, virksomhedsbesøg, ture og rejser. Så glæd dig til endnu et nyt spændende DRIVE business år!

Vil du høre nærmere om mulighederne, er du velkommen til at kontakte mig på drive@drivebusiness.dk 

 

juni 2020

DRIVE business Pro/Am 2020

22. juni 2020, kl. 11:00 til 21:30

Vi følger op på sidste års succes, så derfor har du nu muligheden for at tage med til dette års Pro/Am. Med både nuværende og tidligere Europa Tour spillere. Hvad siger du til at spille med en af tvillingerne Højgaard, der begge har spillet på Europa Touren og hver allerede har en sejr og en 2. plads - foruden et væld af titler som juniorer med både verdensmesterskaber og europamesterskaber. Der v…

Læs mere Tilmeld
august 2020

Sommerrejse til England

12. august, kl. 6:00 til 15. august, kl. 18:00

Tag med på denne fantastiske sommerrejse til Southport i England.

Læs mere Tilmeld

Bæredygtighed & DRIVE Ryder Cup 2020

23. august, kl. 10:00 til 25. august, kl. 15:00

Glæd dig til årets DRIVE Ryder Cup 2020 på Samsø - øen der også er kendt for bæredygtighed, som vi skal høre meget mere om på turen. Bl.a. vil en af verdens mest indflydelsesrige inden for bæredygtighed, Søren Hermansen, fortælle lidt om, hvordan Samsø har fået en førerrolle inden for bæredygtighed i Danmark - og i verden.

Læs mere Tilmeld