Race to Great Northern 2024

Presented by OPENING

 

Vi har fået en ny hovedsponsor for vores gennemgående turnering og Order of Merit: Race to Great Northern. Det er OPENING, der sidste år blev en del af netværket. De har tegnet en aftale gældende for 3 år - og har bl.a. investeret i vores egne golfflag, der vil pynte alle de baner, vi skal spille i år. 

 

Om aftalen udtaler Stephan, CEO hos OPENING:

'Race to Great Northern er en konkurrence hvor du skal kunne skal være konstant over en hel sæson og præstere hver gang du går ud til en major. Ligesom i det professionelle liv hvor du kun vinder ved at præstere hver dag overfor kunderne, yde dit bedste for den bedste relation eller aftale. Så det at præstere både på golfbanen og i business er to sider samme sag - kun hvis du har hovedet med og har trænet kan du vinde. Det passer meget godt til vores mentalitet i OPENING og netop derfor er vi hovedsponsor på Race to Great Northern de næste 3 år’

 

OPENING er som hovedsponsor for vores gennemgående turnering også sponsor af præmierne til vinderen af årets Race to Great Northern. 

 

Det er i 2024 følgende runder, der indgår i opgørelsen: 

 

1. Benniksgaard Golfklub

2. Sct. Knuds Golfklub (Nyborg)

3. Golf-Club Schlosss Breitenburg

4. Silkeborg Golfklub

5. Golfclub Föhr

6. Great Northern GK

 

Turneringer med fed skrift er afholdt. 

 

Efter årets første turnering på Benniksgaard Golfklub, gælder det nu 2. turnering i Order of Merit på Sct. Knuds Golfklub i Nyborg. 

Stephan Pors Knudsen, OPENING - hovedsponsor for Race to Great Northern i 2024 - og har tegnet en aftale for i alt 3 år af Order of Merit

...