Medlemskaber 2024, typer

 

Her kan du finde en oversigt over de typer af medlemskaber, vi tilbyder i 2024. Har du spørgsmål til det, er du velkommen til at kontakte mig på mb@drivebusiness.dk.

 

 

DRIVE Grundpakke

Der er for alle medlemmer en grundpakke, der indeholder et årligt medlemskab i netværket. Inkluderet i det er egen profil og adgang til webside, hvor du kan præsentere dig selv og virksomheden for resten af netværket. Desuden kan du bl.a. læse mere om den enkelte event, og her sker også tilmelding til events, ture og rejser. 

 

Vi er også repræsenteret på sociale medier med Instagram profil, en konto på twitter og så har vi en lukket gruppe på Facebook. I den sidste sker der også en stor del af netværkets indre liv. Der sendes løbende nyhedsbreve ud til alle medlemmer om kommende events og mange af aktiviteter, der foregår i netværket. 

 

Der ligger også nogle muligheder for at kunne trække på netværksejer til møder og sparring om generelle ting, om udvalgte projekter eller lign. i den enkelte virksomhed. Det kan også være, at man søger efter bestemte relationer, og her vil netværksejer også være disponibel i et vist omfang. 

 

Der ligger en række fordele, rabataftaler m.m., som du som medlem i DRIVE business naturligvis også har glæde af via grundpakken. 

 

I medlemskabet indgår også en årlig nytårskur i januar måned, du får en startpakke bl.a. inkl. en eksklusiv polo m. logo og andre ting, der varierer fra år til år og alt efter medlemskab. Desuden er der en eksklusiv velkomstpakke til alle nye medlemmer. 

 

 

DRIVE Platin

Dette er det mest eksklusive medlemskab med adgang til et antal årlige golf & business events for 40 klip årligt, gæstebilletter, enkeltværelse og gave på alle ture samt flere andre eksklusive benefits.

 

DRIVE Guld

Fuld adgang til netværket med et antal årlige business- & golf-events for 28 klip årligt, mulighed for at deltage på flere business-/golfrejser til udlandet samt flere andre benefits.

 

DRIVE Sølv

Fuld adgang til netværket, klippekort med 15 klip der giver adgang til et antal golf & business events efter eget valg samt mulighed for at deltage i op til flere business-/golfrejser til

udlandet.

 

DRIVE TryOut

Her kan du som nyt medlem af netværket prøve det af det første år. Her får du mulighed for at deltage i alle dagsevents, der er i 2024, 4 eksklusive events i alt. Desuden giver det også fuld adgang til netværket, logotøj, startgaver og medlemsgaver til nye medlemmer samt mulighed for at deltage i op til flere business- & golfrejser til udlandet.

 

Alle klip koster fra 1.000 kr. - dog er der forskel på prisen på ekstra klip, alt efter type af medlemskab, du har. 

 


Vi glæder os til at høre fra dig og få dit firma med i et forretningsnetværk med kvalitet i højsædet!