Medlemskaber 2022, typer

 

Her kan du finde en oversigt over de typer af medlemskaber, vi tilbyder i 2022. Har du spørgsmål til det, er du velkommen til at kontakte mig på mb@drivebusiness.dk.

 

DRIVE Platin

Dette er det mest eksklusive medlemskab med adgang til et antal årlige golf & business events for 32 klip årligt, gæstebilletter, VIP koncertbilletter, deltagelse i eksklusiv event eller rejse samt flere andre eksklusive benefits.

 

DRIVE Guld

Fuld adgang til netværket med et antal årlige golf & business events for 27 klip årligt, mulighed for at deltage på flere business-/golfrejser til udlandet samt flere andre benefits.

 

DRIVE Sølv

Fuld adgang til netværket, klippekort med 15 klip der giver adgang til et mindre antal golf & business events efter eget valg samt mulighed for at deltage i op til flere business-/golfrejser til

udlandet.

 

DRIVE TryOut

Her kan du som nyt medlem af netværket prøve det af det første år. Det giver et klippekort til 6 klip med antal til nogle enkelte event og ture i løbet af året. Desuden også fuld adgang til netværket, logotøj, startgaver og medlemsgaver til nye medlemmer samt mulighed for at deltage i op til flere business-/golfrejser til udlandet.


Vi glæder os til at høre fra dig og få dig med i et forretningsnetværk med kvalitet i højsædet!