Endnu en dag til Herning stod den på denne fredag i slutningen af februar. Målet var dels golf- & feriemessen i Herning, dels et eksklusivt interview med Thomas Bjørn om Ryder Cup 2018 successen og mange af de beslutninger, der lå bag denne triumf i september 2018. 

Der var tid til at netværke og besøge gode kolleger i DRIVE business netværket blandt udstillerne på ferie- og golfmessen 2019. Der var tid til at afprøve udstyr og høre om nogle af de nye modeller på markedet, høre om boligmuligheder i Spanien, om den kommende forårsrejse til Peralada Wine, Spa & Golf og meget mere. 

Første del af aftenen var sat af til et spændende interview med Thomas Bjørn. Her fortalte han en masse om baggrunden for sidste års triumf i den europæiske sejr over USA i Ryder Cup 2018 på Le Golf National. En sejr der blev oplevet af flere fra netværket sidste år i september. 

Vi fik en masse indsigt i mange af de beslutninger, der i sidste ende førte til den historiske sejr med dansk kaptajn og med en dansk spiller på holdet, Thorbjørn Olesen. Der ligger rigtigt mange taktiske overvejelser, statistikker og viden til grund for de beslutninger, der førte til sejren. Og ingen tvivl om at Thomas Bjørn både dygtigt og snarrådigt som kaptajn stod i spidsen for et fantastisk team af assistenter og team i øvrigt, der i sidste ende gav stjernerne på det europæiske hold muligheden for at føre sejren hjem. 

Stor cadeau til hele det europæiske hold for sejren - og til Made in Denmark og Thomas Bjørn for denne spændende aften. Vi sluttede af med en hyggelig aften og middag i det skønne Memu Bistro i Vejle. Tak for en rigtig god dag!