Der var super opbakning til vores 2-dags forårstur til det dejlige Budersand på Sylt. Et sted der både byder på lækker luksus på hotellet inkl. egen Michelin restaurant og Tysklands bedste golfbane kåret i 2018. 

Vejret viste sig også denne gang fra den bedste side med det skønneste solskin tirsdag og kombineret med en del udfordrende vind onsdag. Et par gode runder med sejr til ægteparret Ib og Lotte, henh. Ib tirsdag og Lotte onsdag - hvor sidstnævnte også var den tællende turnering til årets DRIVE Final 4. Jo tak, co-sponsorerne på årets gennemgående turnering holder sig til i kampen om en tur til Spanien! I vores tællende turnering var der en 2. plads til Steen F. Pedersen, en 3. plads til Henrik Mikkelsen og en 4. plads til Klaus G. Pedersen. Ny førende i årets Royal Unibrew Nearest to the pin-konkurrence er Steen med 90 cm, så der skal et rigtigt godt slag til for at vriste den fra ham.

Ellers var der en masse tid til networking og til at byde nogle af de nye medlemmer velkommen i netværket. Både i form af en mere formel præsentation og status om bordet samt al det sociale og netværksmæssige der sker på golfrunder og undervejs på sådan en tur. En stor ros til alle "de gamle" medlemmer for at tage godt imod, når nye kommer til. Endnu en gang var stemningen i top under hele turen - og måske var det også de små flasker vin på runden, der var med til at skabe en god og hyggelig stemning. Tak til Steen for det initiativ. 

En oplevelse var det også med et besøg på hotellets Michelin restaurant om aftenen. En god smagsoplevelse med 4 retters menu + alle de små retter indimellem. Jo, lidt kulinariske oplevelser bød turen til Sylt også på. 

Tak til alle for jeres deltagelse og positive humør på turen. Jeg glæder mig allerede til næste tur...