Så er vi tilbage i den danske kulde efter årets DRIVE forårstur til lidt mildere himmelstrøg i Barcelona. Vejret levede måske ikke helt op til tidligere tiders skønne ”Alicante-vejr”, men det blev bedre og bedre i løbet af dagene og rundede også dejlige 20 grader. Der var masser af golf på de 45 udfordrende huller på El Prat, golftræning med Jan Frej, topfodbold med Messi, Neymar & Co, lækker tapas og god mad i Barcelona….og tid til networking og hygge i fantastisk selskab.

Så alt i alt 5 skønne dage, hvor vi altså fik taget hul på årets golfsæson. Her er Campex og HOBBY sponsor for årets gennemgående turnering, der i år hedder:

  • DRIVE HOBBY Challenge 2017

Det er bl.a. i anledningen af HOBBY’s 50-års jubilæum, at Campex har valgt at blive hovedsponsor for årets gennemgående turnering. Tak til Ib og Lotte for det!

Vi fik afholdt årets første turnering under spanske himmelstrøg, og her var SG Promotion turneringssponsor. De var ubeskedne nok til selv at løbe med den samlede 1. og 3. plads, med den ”lokale” favorit, Carsten Lange midt i denne sandwich, på 2. pladsen. Peter Nørgaard (medejer af SG…) var stabiliteten selv og løb med sejren, og Jan Graucob spillede sig til en flot 3. plads.

Tillykke til vinderne og tak til alle for en dejlig tur til Barcelona-området.