Vi startede året med en spændende Sundhedsdag i DRIVE business på Comwell Kellers Park Vejle. En dag med indlæg af Lisbeth Fruensgaard om, hvordan man holder balancen mellem et travlt arbejdsliv og privatlivet. Et rigtigt spændende indlæg hvor det også kunne mærkes, at Lisbeth selv har en masse erfaring at trække på, ligesom hun også er uddannet coach indenfor forskellige områder.

Efter det var Umahro Cadogan, bl.a. kendt fra TV2's Go'morgen Danmark på programmet. Og serverede et meget underholdende og interessant indlæg om sund kost, bl.a. med en masse gode og enkle kostråd. Vi hørte historien om, hvordan han selv som ung mand var kastet ud i sygdom - og i perioder svævede mellem liv og død. Noget som fik ham til at studere og undersøge hans egen kost - ganske enkel for at overleve. Noget som alle vi andre kan få glæde af. Virkelig en stor inspirator for et sundere liv. 

Efter en sund frokost skulle vi introduceres til yoga, og yoga-instruktør Helle Yde Nielsen gav mange det første indblik i denne verden. Meget spændende proces at finde den indre ro. Og arbejde med nogle af kroppens ressourcer, man normalt ikke arbejder med.

Så var vi klar til en time i den skønne natur omkring Comwell Kellers Park, og med Erik W. som indpisker fik vi rørt os godt og grundigt, inden vi afsluttede i den skønne spa hos Comwell med saunagus og en tur i hottubben.

Alt i alt en spændende og inspirerende dag med SUNDHED fra forskellige vinkler. Tak til både inspiratorer og deltagere på dagen!