En god dag hos IBA i Kolding, vores samarbejdspartner inden for videreuddannelse, med personlig udvikling under overskriften, Modet til at vinde, spændende inspiration fra Tony Evald Clausen, Salgspiloterne og første indblik i vores DRIVE business eventprogram for 2016. Det var indholdet i vores event forleden.

 

Der var for medlemmerne om formiddagen interessante drøftelser under overskriften "Modet til at vinde", og her kom man vidt omkring. Det at være autentisk og tro overfor sig selv, når beslutninger om ens prioriteter blev bl.a. diskuteret. Hvilket brændstof man putter i sin krop var en anden. Hvis man skal yde toppræstationer på ens job og privat, er det vigtigt, at man tænker over det. Og gør noget ved det. Herunder også at få den søvn, der skal til. Alle deltagere udfyldte også et skema med nogle af de bedste ting om hinanden, og her kom også en interessant gennemgang af det ud af arbejdet. Alt i alt en rigtig spændende formiddag, hvor det at vores relationer efterhånden er meget tætte også giver sig udslag i, at alle åbner sig og giver ærlige drøftelser på tværs af bordet.

 

Over middag var der inviteret gæster med, og her deltog i alt ca. 12 gæster. Her var først Tony Evald Clausen fra Salgspiloterne på dagsordenen med Salgsledelse. Det kom der en meget spændende time ud af, som godt kunne ha' været meget længere, hvis vi skulle ha' nået mere i dybden med emnet. Men der blev på den time alligevel drøftet en række aktuelle udfordringer fra deltagerne, medlemmer som gæster. Og vi fik en hudløs ærlig Tony, der rundhåndet delte ud af sine erfaringer, både om hvad der virker og hvad der ikke virker inden for Salgsledelse. Tror mange kunne tage en masse inspiration med hjem fra dette indlæg.

 

Dagen blev afsluttet med præsentation af DRIVE business programmet for 2016. Nyt omkring konceptet med bl.a. opstart af DRIVE active og Golf DRIVE Pro. To nye temagrupper der skal være med til at øge værdien for medlemmerne af netværket. DRIVE active er en gruppe for aktiv livsførelse, fitness og sundhed. Inspireret af Erik W. og med udgangspunkt i Comwell Hotel Kellers Park Vejle. Med personlige træningsplaner, målinger og individuel feedback. Og med muligheden for at benytte fitness og spa-faciliteter på Comwell, samt ikke mindst få massage og fysioterapi. Golf DRIVE Pro giver dig muligheden for at træne og udvikle dit golfspil med en af Danmarks bedste golftrænere, Jan Frej. Med brug af Trackman og personlig video-feedback kommer vi igennem hele golfspillets facetter, herunder også Course Management og den mentale del.

 

Udover det blev eventprogrammet for 2016 præsenteret. Det byder bl.a. på konferencerejser til Las Colinas ved Alicante og Carton House til ved Dublin i Irland, en VIP tur til Audi Headquarter i Ingolstadt og Solheim Cup banen, Golf Club St. Leon-Rot, et besøg på Lübker Golf Resort, Audi Quattro Cup, besøg på topbanen i Danmark, The Scandinavian og en af de nye topbaner ved Odense, Langesø Golf Club. Det foreløbige program kan du downloade her - det er en omfattende pdf med mange billeder...så er du advaret. :-)

 

Vi går et spændende år i møde i 2016!