En spændende og fantastisk netværksevent var i vente denne dag med finalestævnet i BOXEN i Herning. På programmet var en bronzekamp ml. Norge og Tyskland...forretten. Og hovedretten var VM-finalen ml. Danmark og Frankrig. 

Vi kunne på forhånd ikke ha' planlagt det bedre og mere spændende....med Danmark som finaledeltager og mulig 1. gangsvinder af verdensmesterskabet i herrehåndbold. 

Turen gik med bus fra Vejle, og alle finalebilletter var revet væk til netværket. En hyggelig tur til Herning og her var vi inviteret på en lækker VIP frokostbuffet inden eftermiddagens kampe. En dejlig optakt til kampene med bl.a. indlæg af Ulrik Wilbek og de tidligere landsholdsspillere Kasper Søndergaard og Jesper Nøddesbo.

Bronzekampen vil jeg ikke kommentere så meget på, men gå direkte til finalen. Alle der så kampen live eller på TV kunne jo overbevise sig om, at Danmark var ret suveræne stort set fra kampens start og også kunne gå fra kampen som en helt fortjent vinder og nu kan kalde sig forsvarende verdensmestre de næste par år. Helt fortjent også at Mikkel Hansen blev kåret til turnerings MVP = most valuable player. Men man skulle altså være der for at kunne opleve den helt fantastiske stemning der var til kampen. Et hold der blev båret frem - og historisk at vi i DRIVE business var med fra start til slut på denne minderige dag. 

Tak til alle deltagere for opbakningen til eventen - og for at være godt selskab til at Danmark hentede et verdensmesterskab hjem!