En dag med virksomhedsbesøg på Arla Foods, golf med flere kendisser fra sportens verden, en Audi A5 på højkant og afsluttende middag i en af Danmarks bedste golfrestauranter er blot nogle af de ting, der venter os denne torsdag d. 13. august i Århus.

Vi besøger først en af Danmarks allerstørste og mest internationaliserede virksomheder, Arla Foods. Senior Director, Anders Steen Jørgensen byder indenfor og kommer i præsentationen bl.a. ind på den del af Arla Foods, som vi kender fra køleskabet, nogle særlige forhold omkring at være et kooperativ, og om udviklingen indenfor Arla Foods internationalt.

Anders arbejder selv i den del af Arla Foods, der udvikler og markedsfører ingredienser, og han vil bl.a. give os nogle eksempler på produkter, markeder og anvendelser, der måske ikke er så kendte i offentligheden. Inden vi drager til Aarhus Golf Club, vil vi få et indtryk af de fysiske rammer, hvor hovedsædet på Sønderhøj 14 er en unik kombination af æstetik og funktionel arbejdsplads.

På Aarhus Golf Club venter der os en golfrunde på en ældre og naturskøn bane, og her vil flere kendisser fra sportens verden stå parat til at spille en runde golf sammen med os. Der er også denne gang gode præmier på højkant - fra dagens sponsor, Cobra Puma Golf - og samtidig mulgiheden for at køre hjem i en fantastisk hole-in-one præmie - en helt ny Audi A5. Vi slutter denne dag af med præmieoverrækkelse og en skøn middag i en af Danmarks bedste golfrestauranter, Restaurant Unico, i klubhuset på Aarhus Golf Club.

Velkommen til en skøn dag i Århus, Smilets by!!!