En stor tak for sidst til alle deltagere på vores DRIVE Ryder Cup 2018 på Gut Kaden nord for Hamborg med 3 dage med fortrinsvist godt ”DRIVE business-vejr” på en fantastisk golfbane af høj kvalitet og med sædvanlig god atmosfære i vores netværk. Her fik vi også et nyt vinder-hold af vores egen Ryder Cup pokal med disse vindere:

 

  • Claus Astrup (kaptajn), Lone Blume, Ib Langkjær, Martin Christensen, Arne Kristensen, Henrik Fink og Clavs Elmann

 

Tillykke til vinderne og med sejren af DRIVE Ryder Cup 2017-pokalen.

 

Vi spillede også 5. runde af DRIVE Hobby Tour 2017, og her sejrede Lotte Bering fra Campex med flotte 37 points. Tillykke med sejren, Lotte. Se den samlede liste, som den ser ud, inden 6. og sidste runde på den kommende event.

 

På business-siden havde vi bl.a. en evaluering af DRIVE business EXPO 2017 eventen, der blev afholdt for nyligt. Det kom der mange gode bidrag ud af, og dem vil vi tage med videre, når partner-gruppen også foretager en evaluering og bl.a. skal ha' kigget på, hvornår der er basis for at afholde en EXPO event igen.

 

Martin fra FysioDanmark Horsens var også på banen med at præsentere sin virksomhed og nogle af de aktuelle udfordringer de stor for i forbindelse med deres vækst igennem de senere år. Her var der en del god sparring, ideer og tilbagemeldinger på det.

 

Stor tak til alle for jeres bidrag til at gøre denne tur fremragende!