Code Optimus

Code Optimus er et moderne web-bureau der ligger lige midt i Danmark.


For os er det helt centralt at de løsninger vi leverer skaber resultater og fremdrift for vores kunder. Alt kan måles online – og det gør vi ...

Når vi går i gang med et stort eller lille projekt, så er vi et engageret team fra start til slut og vi er først tilfredse når du er tilfreds!

Vores altoverskyggende mantra er "al magt til kunden ..."

Vores team i Code Optimus består af en flok engagerede medarbejdere med hver deres spidskompetence. Nogle er specialister i web-udvikling, herunder databaser, .NET og Tangora eller Umbraco CMS. Andre er specialister i søgemaskineoptimering og generel synlighed på nettet, og endelig har vi det kreative team med vores kommunikationsrådgiver og designere og stærke freelancere.

Sammen danner vi et stærkt team med en stor portion viden indenfor det begreb som vi mener favner det hele: WEBDESIGN.

 

Vi har været i business siden 1997

Siden 1997 har vi været forhandler af førende Content Management systemer og særligt de sidste 5-6 år har vi leveret en bred vifte af forskellige løsningstyper til dansk erhvervsliv, privathospitaler, offentlige virksomheder og institutioner.

Vi er altid ydmyge overfor opgaven, og vi fungerer også gerne som uvildig rådgiver. Man kan således gøre brug af vore kompetencer på lige præcis det niveau man måtte ønske.

Du er altid velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak om dit projekt, hvad enten det drejer sig om en lille foreningshjemmeside, eller et stort, forretningskritisk intranet!
Vi glæder os til samarbejdet!