En temadag om Talent & Business - med Poul Erik Skammelsen som konferencier.

Kom og bliv inspireret til, hvordan du tiltrækker de rette talenter til din virksomhed. Hvordan du udvikler talenter. Og hvad talent i det hele taget er. Undersøgelser peger på, at vi udnytter under 20% af vores talenter, så alene der er der også et masse potentiale. 

Glæd dig til en inspirerende dag med 6 spændende talere, der nu er fastlagt. Det bliver disse talere:

 

Brian Mikkelsen, adm. direktør Dansk Erhverv

Mads Nipper, CEO hos Grundfos

Louise Opprud Jakobsen, fremtidsforsker

Jesper Raalskov, professor i Talent Management SDU

Iris Isabella Engelund, strategisk coach i Talent Management

Bjarne Riis, ejer af Virtu Cycling Group

 

Dagen afsluttes med et panel af nogle af talerne fra dagen, styret af Poul Erik Skammelsen. Her vil der være mulighed for at stille spørgsmål, og der vil blive en debat på tværs omkr. konferencens emne: Talent & Business.

Efter konferencedagen vil der være mulighed for at deltage i Gallamiddagen på Comwell Kellers Park og evt. bestille overnatning på hotellet. Her kan du glæde dig til en 4-retters gallamiddag inkl. vin, øl og vand under maden, samt en masse spændende underholdning både under og efter middagen.  

Der er specielle priser til eventen for DRIVE business medlemmer. Denne kode kan du få ved henvendelse til mig. Vær opmærksom på at priserne på billetsiden angives inkl. moms, og der er 10 min. til at fuldføre ordren, når du er startet på den. 

Tilmelding til eventen kan ske på denne side: https://drivebusiness.safeticket.dk/expo2019

Se mere om eventen i dette PROGRAM og køb billetter til eventen herunder. Vær opmærksom på at der er et begrænset antal billetter! 

 

 

Køb dine EXPO 2019 billetter her  

 

Stemning fra  DRIVE business EXPO 2017