Netværket består af ledere og beslutningstagere af virksomheder. Det er indehavere, direktører og ledere af både mindre, mellemstore og større virksomheder. Allesammen virksomheder der har noget specielt at byde på. På tværs af alle brancher.

Så ønsker du at styrke dit drive, firmamæssigt som personligt, så er DRIVE business det rette netværk at indstille din søgning på. Kombinationen af business og golf er med til at skabe langsigtede relationer, som du kan få glæde af i lang tid fremover.             

Der er flere muligheder for at blive medlem af vores professionelle forretningsnetværk DRIVE business. Det afhænger af, hvor meget tid og hvor mange ressourcer, du ønsker at lægge i det. Vi har følgende kategorier af medlemskaber og samarbejde, som du kan læse flere detaljer om under "Medlemskaber":

DRIVE Platin

Dette er det mest eksklusive medlemskab med adgang til 10 årlige golf & business events, en esklusiv dag på Vandel med sportsbiler, deltagelse i Pro/Am på ECCO Touren over 3 dage / runder, billet til Rock under Broen samt flere andre eksklusive benefits.

DRIVE Guld

Fuld adgang til netværket, 10 årlige golf & business events, mulighed for at deltage på flere business-/golfrejser til udlandet samt flere andre benefits.

DRIVE Sølv

Fuld adgang til netværket, klippekort med 12 klip der giver adgang til et mindre antal golf & business events efter eget valg samt mulighed for at deltage i op til flere business-/golfrejser til udlandet.

DRIVE TryOut

Her kan du som nyt medlem af netværket prøve det af det første år. Det giver et klippekort til 6 klip med antal til nogle enkelte event og ture i løbet af året. Desuden også fuld adgang til netværket, logotøj, startgaver og medlemsgaver til nye medlemmer samt mulighed for at deltage i op til flere business-/golfrejser til udlandet.

DRIVE Partner

Et partnersamarbejde med en lang række fordele for begge parter.

 

Forhør nærmere om indhold i de forskellige pakker ved kontakt på drive@drivebusiness.dk eller ved henvendelse til Morten Bech på mobil 2446 2393.