DRIVE business eventprogram for 2018 kan du se nærmere her! Lad dig inspirere af programmet, som først og fremmest indeholder en masse spændende events med en god balance mellem business, oplevelser, networking og golf. Alt sammen i hyggelige, rolige og dejlige omgivelser med interessante forretningsfolk, ledere, direktører og indehavere i virksomheder rundt i landet.

Der er også et tilbud om at deltage i mindre temagrupper. Her bliver der sparret omkr. salg og ledelse, om forretningsudvikling og hvordan kan vi hjælpe hinanden med de forskellige udfordringer, vi som ledere står over for. DRIVE business er for den kræsne, der sætter pris på det gode selskab, muligheden for at gå i dybden med emner og relationer og har evnen til at fokusere mere på at gi' end at modtage.

Du vil i programmet også finde netværksrejser, igen en kombination af business og oplevelser og med tid til at udvikle relationerne i netværket, så de bliver stærke og tætte. Det gør, at dine netværkskolleger bliver dine ambassadører og du bliver deres - og der opstår synergi, der er med til at skabe udvikling og drive hos dig personligt og i din virksomhed.

Vil du høre nærmere om mulighederne, er du velkommen til at kontakte mig på drive@drivebusiness.dk eller mobil 2446 2393.