DRIVE business eventprogrammet for 2019 kan du se her. Det er 10-års jubilæumsår for netværket, og derfor har vi en række unikke events, ture og rejser på programmet.  

Som det fremgår indeholder programmet i år indeholder netværksrejser til Spanien og Skotland, mulighed for at se finaledagen på Porsche European Open 2019, VIP deltagelse i finaledagen i VM i håndbold, dinner-show med Thomas Bjørn og DRIVE EXPO, der nu gennemføres for 2. gang. En erhvervskonference på Comwell Kellers Park med toptalere om emnet "Talent & Business" med Poul Erik Skammelsen som konferencier. Så glæd dig til endnu et nyt spændende DRIVE business år!

Vil du høre nærmere om mulighederne, er du velkommen til at kontakte mig på drive@drivebusiness.dk 

 

januar 2019

VIP adgang Finale-stævne VM Håndbold 2019

27. januar 2019, kl. 11:00 til 20:30

Tag med til finaledagen til VM i håndbold 2019. Måske oplever du ovenikøbet, at Danmark bliver verdensmester! Dagen byder både på eksklusivt VIP frokostevent samt 2 afgørende kampe om bronze-, sølv- og guldmedaljer i BOXENi Herning. LIDT OM EVENTEN… • Vi besøger Jyske Bank Boxen i Herning • Vi starter med et eksklusivt frokostarrangement • Her kommer en håndbold-kendis og informerer om kampene, fo…

Læs mere Tilmeld
februar 2019

Dinner-show med Thomas Bjørn

22. februar 2019, kl. 14:00 til 23:00

Tag med til Golf-messe og Ferie for alle og lad dig inspirere til den nye golf- og feriesæson.  Om aftenen byder vi på dinner-show med Thomas Bjørn, der bliver interviewet af Morten Ankerdal, mens vi nyder en god middag!

Læs mere Tilmeld
marts 2019

Jubilæumsrejse til 5-stjernet golfresort

29. marts, kl. 5:00 til 2. april, kl. 23:00

Jubilæumsrejse til det 5-stjernede luksusresort, Hotel Peralada Wine Spa & Golf Tag med på denne luksusrejse til det nordlige Spanien og få en masse oplevelser samtidig med at du spiller golf og udvikler dine relationer i netværket. Glæd dig på denne forårsrejse bl.a. til 4 runder golf, besøg på en af Spaniens bedste golfresorts, PGA Catalunya, tur til vinmarker og efterfølgende vinsmagning, e…

Læs mere Tilmeld